[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Zeg het met ballonnen.

Wil je de liefde van je leven verrassen met een origineel cadeau? Bekijk dan onze grote collecite ballonnen voor Valentijnsdag. Onze Valentijnsballonnen zijn mooi en origineel. Wees origineler dan het standaard valentijnskaartje.  Met een Valentijnsballon maker je zeker een geweldige indruk.

Valentijnsdag - Ballon bestellen - Ballon bezorgen

Maak je ballon nu nog persoonlijker met de nieuwe ballonnen met je eigen foto en/of tekst!

Valentijnsdag

Ieder jaar op 14 februari vieren geliefden Valentijnsdag. Dat is dé dag waarop jij indruk kan maken op jouw (stille) geliefde. Valentijn is van oorsprong vooral bedoeld voor geheime aanbidders die elkaar op deze datum anoniem de liefde kunnen verklaren. Of je nu je partner wilt verrassen of iemand anoniem laten zien dat hij of zij speciaal voor jou is.

Valentijnsballonnen bezorgen

Met het versturen van valentijnsballonnen geef je jouw Valentijn de boodschap dat hij of zij heel bijzonder voor je is. Wil jij iemand die boodschap versturen op Valentijnsdag? Laat dan een prachtige Valentijnsballon bezorgen. Dan schiet Cupido zeker raak!.

De ballonnen worden gevuld met helium in een anonieme doos verstuurd zodat de verrassing nog groter is. De ballon wordt zonder naam van de besteller verstuurd. Wil je de ballon niet anoniem versturen? Zet dan je naam op het kaartje. Alle ballonnen worden gratis voorzien van een handgeschreven kaartje.

Omdat Valentijnsdag op zondag valt worden de ballonnen 12 december verstuurd en op zaterdag bezorgd. We werken op dit moment aan een same day delivery service zodat ballonnen die op zaterdagochtend besteld worden zaterdagavond nog geleverd worden. Wanneer wij dit kunnen gaan aanbieden ziet u deze bezorgoptie in de winkelwagen verschijnen.

Om je valentijnscadeau compleet te maken bieden wij ook heerlijke chocolade en onze veel geprezen hart loly (ouderwetse wijnbal smaak) aan.

Wil je de Valentijnsballon eerder laten bezorgen kan dat natuurlijk ook. Bij het invullen van de aflevergegevens kun je elke gewenste afleverdatum kiezen (m.u.v. zondagen).

 

[/vc_column_text]

[/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][/vc_column][/vc_row]