valentijnsdag ballon. Zeg het met ballonnen.

Wil je de liefde van je leven verrassen met een origineel cadeau? Bekijk dan onze grote collecite ballonnen voor Valentijnsdag. Onze Valentijnsballonnen zijn mooi en origineel. Wees origineler dan het standaard valentijnskaartje.  Met een Valentijnsballon maker je zeker een geweldige indruk.

valentijnsdag ballon

Valentijnsdag

Ieder jaar op 14 februari vieren geliefden Valentijnsdag. Dat is dé dag waarop jij indruk kan maken op jouw (stille) geliefde. Valentijn is van oorsprong vooral bedoeld voor geheime aanbidders die elkaar op deze datum anoniem de liefde kunnen verklaren. Of je nu je partner wilt verrassen of iemand anoniem laten zien dat hij of zij speciaal voor jou is.

Valentijnsdag ballon bezorgen

Met het versturen van Valentijn ballon geef je jouw Valentijn de boodschap dat hij of zij heel bijzonder voor je is. Wil jij iemand die boodschap versturen op Valentijnsdag? Laat dan een prachtige Valentijnsballon bezorgen. Dan schiet Cupido zeker raak!.

De ballonnen worden gevuld met helium in een anonieme doos verstuurd zodat de verrassing nog groter is. De ballon wordt zonder naam van de besteller verstuurd. Wil je de ballon niet anoniem versturen? Zet dan je naam op het kaartje. Alle ballonnen worden gratis voorzien van een handgeschreven kaartje.

Omdat Valentijnsdag op zondag valt worden de ballonnen 12 december verstuurd en op zaterdag bezorgd. Maar je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om de ballon al op vrijdag te laten bezorgen om de drukte bij de pakketbezorgers voor te zijn. Dan ben je er zeker van dat je ballon bezorgd wordt. Beter te vroeg dan te laat!

Om je Valentijn cadeau compleet te maken bieden wij ook heerlijke chocolade en onze veel geprezen hart loly (ouderwetse wijnbal smaak) aan.

Wil je de Valentijnsballon eerder laten bezorgen kan dat natuurlijk ook. Bij het invullen van de aflevergegevens kun je elke gewenste afleverdatum kiezen (m.u.v. zondagen).

We gebruiken uitsluitend professionele ballonnen van de bekende fabrikanten zoals Qualatex.

Geen producten gevonden die aan uw selectie voldoen.