14 dagen herroepingsrecht.

Valentijnsballon.nl biedt kwalitatief hoogwaardige en exclusieve ballonnen. En ook aan de orderafwikkeling van uw bestelling wordt de hoogste zorg besteed. Mocht u desondanks niet tevreden zijn over het artikel, dan kunt u het artikel en de bijbehorende factuur binnen 14 dagen vanaf de dag na de dag van ontvangst goederen retourneren. U krijgt dan het volledige factuurbedrag terug gestort incl. de verzendkosten. Slechts de rechtstreekse kosten voor retourzending komen voor uw eigen rekening.

Retourneren van artikelen kan alleen onder de volgende voorwaarden.

  1. U gaat zorgvuldig om met het product en de verpakking.
  2. Het product is niet beschadigd.
  3. U zal het product slechts in die mate uitpakken of gebruiken voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of u het product wenst te behouden.
  4. U retourneert het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking.
  5. Het product is niet speciaal voor u bedrukt of gevuld met helium.
  6. Helium (wegwerp)flessen kunnen niet geretourneerd worden.

Het binnen de bedenktermijn retour sturen van het product, vatten wij op als uiting van uw wil om te ontbinden. U krijgt van ons per email een bevestiging zodra wij uw geld naar u hebben overgemaakt (doorgaans binnen 1 werkdag, uiterlijk binnen 30 dagen).

Garantie.

Indien een ballon binnen enkele dagen lek is, of bij aflevering. Dan kunt u garantie claimen. U stuurt de ballon dan naar naar ons op.

 

Retourneren?

Stuur het artikel en de originele factuur, binnen de vastgestelde retourtermijn van 14 dagen, terug naar het volgende adres: (bij garantieclaim binnen 8 dagen)

Ballonkado.nl

Dorpsstraat 45

6991HE Rheden